رنگ ساختمانی

انواع رنگ‌های ساختمانی

رنگ روغنی

این رنگ برپایه رزین‌های آلکیدی می‌باشد و دارای چسبندگی مناسب به سطح و براقیت خوب است.رنگ‌های آلکیدی از نظر براقیت به سه دسته مات(Matt) ، براق (Gloss) و نیمه ‌براق  (Semi-Gloss)تقسیم می‌شوند.برای رقیق کردن این نوع رنگ‌ها از تینر روغنی استفاده می‌شود. رنگ‌های روغنی برای رنگ‌آمیزی سطوح دیوارها،درب و پنجره فلزی ،سطوح چوبی و… استفاده می‌شود.باید توجه داشت عمده ترین عیب رنگ روغنی بوی نامطبوع آن تا زمان خشک شدن کامل، همینطور قیمت  بالاتر نسبت به دیگر رنگ‌های ساختمانی است .

رنگ پلاستیک (رنگ پایه آب)

این رنگ بر پایه رزین امولسیونی پلی وینیل استات ساخته می‌شود و حلال آن آب است، سازگاری رنگ پلاستیک با محیط زیست بالا می‌باشد. مهم ترین مزیت این نوع  در مقایسه با رنگ روغنی ارزان‌‌تر بودن، داشتن بوی کم‌تر در زمان اجرا، عدم اشتعال پذیری و خشک شدن سریع تر می‌باشد و عمده‌ترین عیب آن شست و شو و عدم اعمال بر روی پنجره‌های فلزی است.

این رنگ به دو قسمت پلاستیک و نیم پلاستیک تقسیم می‌شود.

عموما برای راحتی و یکدست اجرا شدن رنگ پلاستیکی ازغلتک به جای قلمو استفاده می‌شود تا رد از خود به جا نگذارد.

رنگ‌های آکریلیک

این رنگ‌ها بر پایه رزین‌های آکریلیک بوده و حلال آن همانند رنگ پلاستیک آب است. و شست و شو آن نسبت به رنگ پلاستیک بهتر می‌باشد.رنگ آکریلیک برای استفاده دکوراتیو و کشیدن طرح بر روی دیوار نیز استفاده می‌شود.  

رنگ نمای ساختمان

برای رنگ‌آمیزی سطح بیرونی ساختمان باید به نوع آب و هوای منطقه و هم‌چنین سطح زیرین کار توجه کرد. اگر در حال رنگ‌آمیزی یک سطح سیمانی می‌باشید باید صبر کنید تا رطوبت موجود در سیمان خارج شود در غیر این صورت اگر رنگ را اعمال کنید پوسته پوسته خواهد شد.

میتوانید امتیاز دهید

نظرات بسته شده است.